Ser Rudy – krowi Ser wytwarzany z jeszcze ciepłego niepasteryzowanego mleka krowiego. Jest pieczołowicie pielęgnowany, codziennie obracany i myty solanką. Trwa to minimum miesiąc. Powstał w 2022 i od razu zrobił rabanu na rodzimym podwórku serowarskim zdobywając pierwsze miejsce w kategorii serów dojrzewających miękkich na IV Wielkim serwowaniu we Wrocławiu. Bardzo fajny kształt cegiełki barwy […]
Pakowany jest w plastikowe pojemniczki o gramaturze 0,21kg, termin przydatności do spożycia 12dni Twaróg kozi pełnotłusty Biały, świeży i bardzo puszysty ser produkowany z niepasteryzowanego, pełnotłustego mleka o lekko grudkowatej konsystencji. Dostępny jest w różnych wersjach smakowych: – bez przypraw – z pomidorem, bazylią i czosnkiem – z czosnkiem niedźwiedzim – z koprem i chrzanem […]